Neem deel

›› Deelnemen?

Maak kans op erkenning in de medische sector en een geldprijs van 3000 euro en start uw deelname hier.

›› Wie kan er deelnemen?

Iedere persoon (of organisatie) die in enige of brede zin betrokken is bij de gezondheidszorg in België en het initiatief genomen heeft om een project te ontwikkelen, kan zijn/haar kandidatuur indienen voor één van de drie categorieën.

Iedereen wordt aangemoedigd om deel te nemen aan deze Awards: van het medische of het paramedische korps, verpleegkundigen, vroedvrouwen, apothekers, kinesitherapeuten… tot particulieren of groepen en consortia die in 2016 en 2017 bijgedragen hebben tot een verhoging van de gezondheidswijsheid en dus tot een adequatere inzet van de medische zorg in België.

›› Waarom deelnemen?

De Well Done – MSD Health Literacy Awards wil in de eerste plaats erkenning geven aan de gezondheidswerkers en vele anderen die begaan zijn met de gezondheidswijsheid die, klein of groot, met hun project of initiatief het verschil hebben gemaakt voor patiënten.

De geldprijs van 3000 geeft de deelnemende projecten een financieel duwtje in de rug. Daarnaast willen deze awards een platform bieden om genomineerde en winnende projecten meer visibiliteit te geven. We hopen immers dat deze anderen kunnen inspireren om mee te helpen aan het vergroten van de slagkracht van ons gezondheidszorgsysteem.

›› Hoe deelnemen?

Deelname aan de wedstrijd gebeurt op het daartoe voorziene online formulier, dat u hier kan invullen en online kan indienen. Hier kan u een PDF versie van de vragen downloaden om voor u van start gaat met indienen, reeds een zicht op de vragenlijst te kunnen hebben. Lees aandachtig de vormvereisten bovenaan het invulformulier en het reglement.

Het sturen van een bijlage met ondersteunend materiaal is niet verplicht maar wordt ten zeerste aanbevolen. Indien u een bijlage met ondersteunend materiaal wenst in te dienen, kan dit per email naar msd.welldoneawards@gmail.com of per post naar:

Kantersteen 47, 1000 Brussel TAV Ogilvy Public Relations – Well Done Awards.
Let wel: uw bijlage wordt alleen aanvaardt wanneer u de volgende informatie aan uw email of brief toevoegt:

  • Naam van uw organisatie
  • Naam van het project
  • Naam en voornaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer

›› Waar is de jury naar op zoek?

Het is belangrijk om te begrijpen waar de juryleden naar op zoek zijn om ingediende projecten van elkaar te kunnen onderscheiden.

Daarom zou uw inzending minstens de volgende informatie moeten bevatten :

BETROKKENHEID: Wat was de betrokkenheid van de gebruikers of patiënten bij het ontwikkelen of in de praktijk stellen van de dienst of het project?

INZICHT: Inzicht in de moeilijkheden met betrekking tot gezondheidswijsheid van de doelgroep, m.a.w. wat is de nood waaraan uw project is tegemoet gekomen?

BEWIJS: Het bewijs dat uw project de kwestie van “Health Literacy” of de nood aan gezondheidswijsheid aanpakt.

EVALUATIE: Evaluatie van het kennisniveau van de doelgroep voor, tijdens en na het project.

Aantonen dat uw project daadwerkelijk effect heeft gehad voor de doelgroep en uitleggen hoe u de impact van het project heeft gemeten/gedocumenteerd.

Het gebruik van eenvoudige taal bij het omschrijven van uw project.

Het opsturen van relevant visueel of audiovisueel materiaal ter ondersteuning en voor een beter begrip van uw project wordt ten zeerste aangeraden.

›› Deelnemen?

Maak kans op erkenning in de medische sector en een geldprijs van 3000 euro en start uw deelname hier.

WELDONNE AWARD SPECIAL 2017
WELDONNE AWARD SPECIAL 2017